PARUOŠIMAS:
Puode ištirpinkite aliejų. Sudėkite visus ingredientus, išskyrus avietes, į dubenį ir sumaišykite. Supilkite aliejų ir vėl maišykite, kol ingredientai susijungs.
Pusę masės sudėkite į torto formą, išminkykite, ant viršaus užberkite aviečių ir uždenkite likusia mase.
Kepkite apie 30 minučių 180 laipsnių C temperatūroje. Supjaustykite gabalėliais, kol mišinys dar šiltas.
Iš vienos porcijos gausite 8 batonėlius.
Mėgaukitės!
MAISTINĖ VERTĖ:
Energinė vertė – 2275,3 kcal
Baltymai – 50,7 g
Riebalai – 119,9 g
Angliavandeniai – 289,1 g
INGREDIENTAI:
Sudedamoji dalis | svoris [g] |
Avižiniai miltai | 150 |
Avižiniai dribsniai | 100 |
Repeat miško uogų | 50 |
Šaldytos avietės | 200 |
Kokosų aliejus | 100 |
Avižų sėlenos | 20 |
Kepimo milteliai | 5 |
Ksilitolis | 60 |
Himalajų druska | 2 |