Aprašymas
REPEAT ACTIVE RAUDONŲJŲ BUROKĖLIŲ SKONIO
su saldikliu
Baltymų kokteilio mišinys su raudonųjų burokėlių sultimis praturtintas skaidulinėmis medžiagomis, vitaminais, mineralinėmis medžiagomis, lecitinu, piperinu, liuteinu, zeaksantinu, kofermentu Q10 ir pieno rūgšties bakterijomis. Sudėtyje yra omega-3 rūgščių ir cholino.
REPEAT ACTIVE RAUDONŲJŲ BUROKĖLIŲ SKONIO
| 100 g | *RVK % 100 g |
Energinė vertė | 1825 kJ 434 kcal | 22 |
Riebalų | 14 g | 20 |
iš jų sočiųjų riebalų rūgščių | 2,0 g | 10 |
mononesočiųjų riebalų rūgščių | 2,6 g | |
polinesočiųjų riebalų rūgščių | 9,3 g | |
Angliavandenių | 33 g | 13 |
iš jų cukrų** | 7,0 g | 8 |
Skaidulinių medžiagų | 8,2 g | |
Baltymų | 40 g | 80 |
Druskos | 0,56 g | 9 |
*RVK: referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400kJ/2000kcal). ** produkto sudėtyje yra natūralių cukrų |
REPEAT ACTIVE RAUDONŲJŲ BUROKĖLIŲ SKONIO
SUDEDAMOSIOS DALYS: augaliniai baltymai (iš žirnių, rudųjų ryžių, kanapių sėklų), raudonųjų burokėlių sulčių koncentratas (17 %), linų sėmenys, malti avižiniai dribsniai, malti migdolai, vitaminai ir mineralinės medžiagos (kalis, chloras, kalcis, magnis, niacinas, pantoteno rūgštis, riboflavinas, vitaminas B6, vitaminas A, folio rūgštis, jodas, vitaminas K, biotinas, vitaminas D2, vitaminas D3, vitaminas B12), džiovinti juodieji serbentai, natūralios kvapiosios medžiagos, stabilizatorius: ksantano guma, ispaninio šalavijo sėklos (omega-3 rūgščių šaltinis), skaidulinės medžiagos iš afrikinio gysločio luobelių, saulėgrąžų lecitinas (cholino šaltinis), malpigijos ekstraktas (turi vitamino C), saldiklis: sukralozė, vynuogių sėklų ekstraktas, dažinės ciberžolės ekstraktas, didžiųjų serenčių ekstraktas (liuteino šaltinis), ožerškio uogų ekstraktas (zeaksantino šaltinis), Bacillus coagulans MTCC5856 pieno bakterijos, kofermentas Q10, juodųjų pipirų ekstraktas (piperino šaltinis).
Sudėtyje gali būti: kiaušinių, sojos, sezamo sėklų, salierų, garstyčių ir lazdyno riešutų pėdsakai.
REPEAT ACTIVE RAUDONŲJŲ BUROKĖLIŲ SKONIO
| 100 g porcijoje | * **RMV % 100 g porcijoje |
Vitaminas A (µg) | 164 | 20 |
Vitaminas D (µg) | 2,3 | 46 |
Vitaminas E (mg) | 3,9 | 32 |
Vitaminas K (µg) | 26 | 35 |
Vitaminas C (mg) | 57 | 71 |
Tiaminas (mg) | 0,3 | 27 |
Riboflavinas (mg) | 0,32 | 23 |
Niacinas (mg) | 3,5 | 22 |
Vitaminas B6 (mg) | 0,47 | 34 |
Folio rūgštis (µg) | 72,1 | 36 |
Vitaminas B12 (µg) | 0,51 | 20 |
Biotinas (µg) | 15 | 30 |
Pantoteno rūgštis (mg) | 1,3 | 22 |
Kalis (mg) | 956 | 48 |
Chloras (mg) | 177 | 22 |
Kalcis (mg) | 231 | 29 |
Fosforas (mg) | 390 | 56 |
Magnis (mg) | 148 | 39 |
Geležis (mg) | 7,0 | 50 |
Cinkas (mg) | 4,5 | 45 |
Varis (mg) | 0,58 | 58 |
Manganas (mg) | 1,27 | 63 |
Selenas (µg) | 48 | 87 |
Chromas (µg) | 27 | 67 |
Molibdenas (µg) | 48 | 96 |
Jodas (µg) | 29,9 | 20 |
***RMV: referencinis vitaminų ir mineralinių medžiagų vartojimo kiekis per parą (suaugusiems asmenims) |
Kofermentas Q10 (mg) | 10,0 |
Piperinas (mg) | 2,0 |
Liuteinas (mg) | 1,0 |
Zeaksantinas (mg) | 0,2 |
Lecitinas (mg) | 350 |
Cholinas (mg) | 118 |
Omega-3 rūgštys (g) | 2,9 |
Bacillus coagulans MTCC5856 pieno bakterijos (kolonijas sudarantys vienetai (CFU)) | 2*10^8 |