Aprašymas
REPEAT ORIGINAL JUODŲJŲ SERBENTŲ SKONIO
su saldikliu
Juodųjų serbentų skonio baltymų kokteilio mišinys praturtintas skaidulinėmis medžiagomis, vitaminais, mineralinėmis medžiagomis, lecitinu, piperinu, liuteinu, zeaksantinu ir pieno rūgšties bakterijomis. Sudėtyje yra omega-3 rūgščių ir cholino.
REPEAT ORIGINAL JUODŲJŲ SERBENTŲ SKONIO
| 100 g | *RVK % 100 g |
Energinė vertė | 1717 kJ 408 kcal | 20 |
Riebalų | 12 g | 17 |
iš jų sočiųjų riebalų rūgščių | 1,7 g | 8 |
mononesočiųjų riebalų rūgščių | 3,4 g | |
polinesočiųjų riebalų rūgščių | 6,8 g | |
Angliavandenių | 41 g | 16 |
iš jų cukrų** | 2,1 g | 2 |
Skaidulinių medžiagų | 8,2 g | |
Baltymų | 30 g | 60 |
Druskos | 0,39 g | 6 |
*RVK: referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400kJ/2000kcal). ** produkto sudėtyje yra natūralių cukrų |
REPEAT ORIGINAL JUODŲJŲ SERBENTŲ SKONIO
SUDEDAMOSIOS DALYS: malti avižiniai dribsniai, augaliniai baltymai (iš žirnių, rudųjų ryžių, kanapių sėklų), tapijokos krakmolas, linų sėmenys, malti migdolai, vitaminai ir mineralinės medžiagos (kalis, chloras, kalcis, niacinas, pantoteno rūgštis, riboflavinas, vitaminas B6, vitaminas A, folio rūgštis, jodas, vitaminas K, biotinas, vitaminas D2, vitaminas D3, vitaminas B12), natūralios kvapiosios medžiagos, džiovinti juodieji serbentai, ispaninio šalavijo sėklos (omega-3 rūgščių šaltinis), stabilizatorius: ksantano guma, raudonųjų burokėlių sulčių koncentratas, skaidulinės medžiagos iš afrikinio gysločio luobelių, inulinas, saulėgrąžų lecitinas (cholino šaltinis), malpigijos ekstraktas (turi vitamino C), saldiklis: sukralozė, vynuogių sėklų ekstraktas, dažinės ciberžolės ekstraktas, didžiųjų serenčių ekstraktas (liuteino šaltinis), ožerškio uogų ekstraktas (zeaksantino šaltinis), Bacillus coagulans MTCC5856 pieno bakterijos, juodųjų pipirų ekstraktas (piperino šaltinis).
Sudėtyje gali būti: kiaušinių, sojos, sezamo sėklų, salierų, garstyčių ir lazdyno riešutų pėdsakai.
REPEAT ORIGINAL JUODŲJŲ SERBENTŲ SKONIO
| 100 g porcijoje | * **RMV % 100 g porcijoje |
Vitaminas A (µg) | 160 | 20 |
Vitaminas D (µg) | 2,3 | 46 |
Vitaminas E (mg) | 2,4 | 20 |
Vitaminas K (µg) | 25 | 33 |
Vitaminas C (mg) | 57 | 71 |
Tiaminas (mg) | 0,31 | 28 |
Riboflavinas (mg) | 0,34 | 24 |
Niacinas (mg) | 3,5 | 22 |
Vitaminas B6 (mg) | 0,30 | 21 |
Folio rūgštis (µg) | 87,5 | 44 |
Vitaminas B12 (µg) | 0,50 | 20 |
Biotinas (µg) | 15 | 30 |
Pantoteno rūgštis (mg) | 1,3 | 22 |
Kalis (mg) | 955 | 48 |
Chloras (mg) | 162 | 20 |
Kalcis (mg) | 224 | 28 |
Fosforas (mg) | 389 | 56 |
Magnis (mg) | 110 | 29 |
Geležis (mg) | 5,8 | 41 |
Cinkas (mg) | 3,8 | 38 |
Varis (mg) | 0,56 | 56 |
Manganas (mg) | 1,9 | 95 |
Selenas (µg) | 34 | 62 |
Chromas (µg) | 18 | 45 |
Molibdenas (µg) | 34 | 68 |
Jodas (µg) | 30,3 | 20 |
***RMV: referencinis vitaminų ir mineralinių medžiagų vartojimo kiekis per parą (suaugusiems asmenims) |
Piperinas (mg) | 2,0 |
Liuteinas (mg) | 1,0 |
Zeaksantinas (mg) | 0,2 |
Lecitinas (mg) | 350 |
Cholinas (mg) | 124 |
Omega-3 rūgštys (g) | 1,9 |
Bacillus coagulans MTCC5856 pieno bakterijos (kolonijas sudarantys vienetai (CFU)) | 2*10^8 |