Avietiniai batonėliai - Repeat.lt
Top

PARUOŠIMAS:

Puode ištirpinkite aliejų. Sudėkite visus ingredientus, išskyrus avietes, į dubenį ir sumaišykite. Supilkite aliejų ir vėl maišykite, kol ingredientai susijungs.

Pusę masės sudėkite į torto formą, išminkykite, ant viršaus užberkite aviečių ir uždenkite likusia mase.

Kepkite apie 30 minučių 180 laipsnių C temperatūroje. Supjaustykite gabalėliais, kol mišinys dar šiltas.

Iš vienos porcijos gausite 8 batonėlius.

Mėgaukitės!

MAISTINĖ VERTĖ:

Energinė vertė – 2275,3 kcal
Baltymai – 50,7 g
Riebalai – 119,9 g
Angliavandeniai – 289,1 g

INGREDIENTAI:

Sudedamoji dalissvoris [g]
Avižiniai miltai150
Avižiniai dribsniai100
Repeat miško uogų50
Šaldytos avietės200
Kokosų aliejus100
Avižų sėlenos20
Kepimo milteliai5
Ksilitolis60
Himalajų druska2