Šokoladinis pyragas su burokėliais - Repeat.lt
Top

PARUOŠIMAS:

Burokėlius, kiaušinius ir aliejų sumaišykite blenderiu. Atskirai sumaišykite sausus ingredientus ir atskirai šlapius ingredientus.

Sumaišykite drėgnus ingredientus su sausais, sudėkite smulkiai sutrupintą šokoladą ir supilkite į torto formą (pvz., apvalią torto formą, šis tešlos kiekis tinka 23-25 cm skersmens formai).

Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 150-160 laipsnių pagal Celsijų, 40-60 minučių.

Mėgaukitės!

MAISTINĖ VERTĖ:

Energijos kiekis – 3581,4 kcal
Baltymai – 78,3 g
Riebalai – 205,4 g
Angliavandeniai – 211,9 g

https://www.high-endrolex.com/16

SUDEDAMOSIOS DALYS:

IngredientasSvoris(g)
Virtas burokėlis, nusausintas, be druskos250
Rapsų aliejus arba kitoks aliejus150
Viso grūdo miltai150
Nerafinuotas rudasis cukrus150
Vištos kiaušiniai3 vnt
Kakava 16 %, milteliai50
Kartusis šokoladas50
Imbierinis prieskonis15
Kepimo milteliai7
Repeat active, saldžiųjų burokėlių50