PARUOŠIMAS:
Burokėlius, kiaušinius ir aliejų sumaišykite blenderiu. Atskirai sumaišykite sausus ingredientus ir atskirai šlapius ingredientus.
Sumaišykite drėgnus ingredientus su sausais, sudėkite smulkiai sutrupintą šokoladą ir supilkite į torto formą (pvz., apvalią torto formą, šis tešlos kiekis tinka 23-25 cm skersmens formai).
Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 150-160 laipsnių pagal Celsijų, 40-60 minučių.
Mėgaukitės!
MAISTINĖ VERTĖ:
Energijos kiekis – 3581,4 kcal
Baltymai – 78,3 g
Riebalai – 205,4 g
Angliavandeniai – 211,9 g
https://www.high-endrolex.com/16
SUDEDAMOSIOS DALYS:
Ingredientas | Svoris(g) |
Virtas burokėlis, nusausintas, be druskos | 250 |
Rapsų aliejus arba kitoks aliejus | 150 |
Viso grūdo miltai | 150 |
Nerafinuotas rudasis cukrus | 150 |
Vištos kiaušiniai | 3 vnt |
Kakava 16 %, milteliai | 50 |
Kartusis šokoladas | 50 |
Imbierinis prieskonis | 15 |
Kepimo milteliai | 7 |
Repeat active, saldžiųjų burokėlių | 50 |